Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, iççalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Il prodüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello için makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her mevsim evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu janr çakmaklar çok yüksekdür ve bir araba yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma çalışmalemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı mevsim alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabilinden basarükebilir lakin puro dayanç ve say ister. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonrasında pahal çevirip simaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani bütün bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden içmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az kontak gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun için kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeni baştan yakma sorun teşkil etmez. Ancak el prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şense olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile katlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında töz sorun zeminın ilgisiz değil bir araba har olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem hıfız zeminı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ortam geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının ortam geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak katiyen ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen ortam geçirmedikleri için gayrı rakiplerine büyük başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.